top of page
Søg
  • Forfatters billedeRikke

Yoga i Coronaens tid

Det er nu 8 uger siden, jeg havde min seneste yogaklasse på Fjordsgade. Lige så længe har jeg arbejdet hjemmefra som biolog. Det meste af tiden har jeg opholdt mig i mit lille rækkehus. Mest her i stuen, hvor jeg har fået hjemmekontor. Men også i haven og i mit meget lille orangeri. Det er det, min storebror kalder "rygekabinen" (ingen af os ryger dog). Heldigvis har jeg også altid mit eget lille "yogastudie" på førstesalen.

I morges stod min datter i en super sprød Ganni-kjole med pufærmer på vej til undervisning i 3.g. Og pludselig slog det mig. Det er mere end 7 uger siden, jeg har stået og kigget ind i mit tøjskab og spurgt mig selv: Hvad har du lyst til at tage på i dag? Tøj er blevet noget, jeg tager på for at holde varmen. Og for at det ikke skal gå, som den rådgiver, jeg havde skype-møde med før påske. Han havde problemer med at komme på mødet. Da vi andre var godt i gang - og han endelig dukkede op på skærmen - så havde han vist glemt, at det var et videomøde. Han havde i hvert fald bar overkrop og blev godt rød i hovedet, da han opdagede fadæsen.


De seneste 7 uger har jeg levet i yogabukser. De få gange, jeg har været i et par cowboybukser, har jeg undret mig over, at de kan ligge der i skabet og krympe. Så i dag har jeg taget en voldsom beslutning. Jeg skal have cowboybukser på hver dag for at minde mig selv om, at faste linninger findes. Og at de kræver en eller anden form for selvdisciplin.


Mit liv som yogalærer har også været lukket ned. Jeg arbejder på indholdet af nye workshops, når vi igen må samles indendøre. Og så er der kommet en ny dato for Aarhus Yoga Festival 2020. Det bliver den sidste weekend i september. Jeg underviser søndag middag. Det glæder jeg mig til. Jeg håber, vi ses <3

I sidste uge blev der åbnet for udendørs aktiviteter. Det blev muligt at tilbyde yoga i det fri med max. 9 elever på egen måtte og med 2 meters mellemrum. Jeg havde min første klasse på Fløjstrup Strand i søndags. Det var SÅ skønt.

Fløjstrup Strand betyder noget helt særligt for mig. Her har jeg gennem årene fundet løsninger for uendelig mange af livets benspænd. Så det var en helt særlig oplevelse at have yoga her sammen med 9 skønne kvinder. Jeg var bange for, at det var alt for koldt. Men der var meget varmere på stranden end i Beder, hvor jeg bor - godt i læ af skrænten og de smukkeste nyudsprungne bøgetræer. Det var SÅ dejligt at komme i gang med at undervise igen. Jeg gentager succesen med et fuldt hold igen på søndag. Flere klasser kommer til i Bededagsferien og i weekenderne efter.

Pas godt på hinanden derude <3

Kærlige hilsner, Rikke


58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page