DSC_0545.jpg

Workshops - kom med ind i yogaens verden

Henover vinter og forår holder jeg udvalgte søndage formiddage en række yoga-workshops. Overskriften er: "Tag din ven(inde) under armen og kom og hav et par hyggelige, nærende og inspirerende timer i yogaens verden".  Her kommer vi et lag dybere, end vi når til en normal halvanden times yogaklasse. Jeg holder mine workshops på smukke gamle Fjordsgade Skole i hjertet af Frederiksbjerg. Bagefter er der mulighed for at fortsætte ud i byen til en dejlig hyggestund med frokost og shopping eller hvad I/du måtte have lyst til. 

Det er 2½ time med en lille times undervisning og halvanden times yogaklasse, som understøtter dagens emne. Hver yogaklasse sluttes med en skøn afspænding. Der er en pause undervejs med the og snacks.

 

Jeg har meget stor kærlighed til filosofien bag yoga. Under min uddannelse fandt jeg ud af, at mange af de selvhjælps-klassikere, jeg har læst gennem årene, er inspireret af  den klassiske yogafilosofi. Jeg krydrer altid mine yogaklasser med lidt filosofi. Jeg glæder mig nu til kunne give meget mere af det videre, når vi gennem workshopsene går lidt mere i dybden.  

 

Hver workshop kan stå alene. De første 7 workshops -som startede i oktober 2020 - tager udgangspunkt i Patanjalis Yoga Sutras og de 8 led i yoga. Den 8. workshop i marts handler om bindevæv.

Det er mit ønske, at du får en god baggrundsviden med hjem, som vil give dig endnu mere forståelse for - og kærlighed til - yoga, når du fremover praktiserer.

Næste workshop:

Mine workshops holder pause hen over sommeren og vender tilbage, når dagene bliver kortere og vi igen har brug for hygge og ankerpunkter indendøre.

 

Praktisk information

Alle dage er fra kl. 10.00 til 12.30 i den skønne yogasal (lokale 2.11) på Fjordsgade Skole i hjertet af Frederiksbjerg. Der er gratis to timers parkering på skråpladserne i skolegården.

 

Vi er i et stort lokale med rigtig god plads til alle. Medbring selv yogamåtte og yogaudstyr (blokke, tæppe, evt. pude, et hasebånd/langt tørklæde), da vi pga. COVID-19 ikke har mulighed for at dele udstyr. Mangler du udstyr, så kontakt mig, så finder vi en løsning.

Såfremt det ikke er muligt at mødes fysisk pga. restriktionerne, flytter vi online på Teams. Det kræver ikke forkundskaber for dig. Blot en pc, mac, ipad eller en mobil. Jeg sender udførlig vejledning, hvis det bliver aktuelt.

Prisen for en workshop er kr. 195,- .

Tilmelding sker ved indtastning af data i nedenstående link. Skriv gerne, hvor mange og hvilke workshops, du ønsker at tilmelde dig. Pladsen er din ved indbetaling af beløbet på konto 0400 4025021709.  Tilmelding er bindende. Ved fravær kan pladsen - efter aftale - gives til en anden. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig inden. Jeg glæder mig til at se dig!