top of page
DSC_0522.jpg
DSC_0545.jpg
IMG_6213.jpg

Workshops - kom med et lag dybere i yogaens verden

Med jævne mellemrum holder jeg lørdags-workshops med emner fra yogaens verden. Tag din ven(inde) under armen og kom og hav et par hyggelige, nærende og inspirerende timer sammen.  Her kommer vi et lag dybere, end vi når i en almindelig halvanden times yogaklasse.

 

Jeg holder mine workshops på smukke gamle Fjordsgade Skole i hjertet af Frederiksbjerg. Efter workshoppen er der mulighed for at spise frokost på hyggelige Café Gaya i samme hus. Vi booker et fælles bord for dem, der har lyst. Vil du hellere hygge alene med dem, du er afsted med, er I også meget velkomne hertil. Eller til at fortsætte videre ud i Aarhus.

 

Jeg har meget stor kærlighed til filosofien bag yoga. Under min uddannelse fandt jeg ud af, at mange af de selvhjælps-klassikere, jeg har læst gennem årene, er inspireret af  den klassiske yogafilosofi. Jeg krydrer altid mine yogaklasser med lidt filosofi. Mine workshops kan også handle om andre aktuelle emner fra yogaen.

Det er mit ønske, at du får en god baggrundsviden med hjem, som vil give dig endnu mere forståelse for - og kærlighed til - yoga, når du fremover praktiserer.

bottom of page