Jule-yoga  (åben for tilmelding)

December måned kan være travl med julefrokoster, juleafslutninger og julegaveindkøb. Det kan også være en hyggelig måned med et valg om at skabe plads til ro og fordybelse. Derfor inviterer jeg indenfor til jule-yoga. Det er 4 gange med nærværende og genopbyggende Hatha Yoga.

Undervisningen foregår onsdage kl. 19.30 - 21.00. 

 

Det er 4 gange til kr. 400,-. Det er også muligt at booke en enkelt time for kr. 125,-.

 

Datoerne er 24/11, 1/12,  8/12 og 15/12.

 

Yogaundervisningen foregår på smukke gamle Fjordsgade Skole i det skønneste yogalokale. Klassen er halvanden time, så der er tid til fordybelse. Yogaklasserne bliver i et roligt og nærværende tempo, hvor vi kommer hele kroppen rundt og arbejder med både nærvær, smidighed, styrke og åndedrættet. Klassen afsluttes med en dejlig afspænding.

Tilmelding sker på nedenstående knap og ved betaling på konto 0400 4025021709. Tilmelding er bindende. Ved længerevarende sygdom kan pladsen efter aftale gives til en anden.  

Du kan låne yogaudstyr i lokalet. Du er også meget velkommen

til at medbringe dit eget.

julekugle.jpg

Hatha Flow / vinter-forår  (åben for tilmelding)

Efter nytår underviser jeg i Hatha Flow på smukke gamle Fjordsgade Skole i det skønneste yogalokale. Klassen er halvanden time, så der er tid til fordybelse.

 

Hatha Flow er for dig, der gerne vil have et moderat tempo i undervisningen, og som ønsker en meditativ undervisningsform, hvor der er opmærksomhed på at stilne sindet og finde dybere ind i dig selv. Vi laver små flows og leger med bevægelserne. Med øvelserne kommer vi kroppen igennem, og der er fokus på både styrke, stabilitet og smidighed. Jeg vil gerne skabe et godt fundament for din yogapraksis. Derfor er teori og alignment en naturlig del af min undervisning. Vi arbejder med at træne nærværet og slutter klassen af med en dejlig afspænding. 

Undervisningen foregår onsdage kl. 19.30 - 21.00. 

 

Det er 10 gange til kr. 1100,-.

 

Datoerne er 5/1, 12/1, 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, 16/2, 23/2, 2/3 og 9/3.

Tilmelding sker på nedenstående knap og ved betaling på konto 0400 4025021709. Tilmelding er bindende. Ved længerevarende sygdom kan pladsen efter aftale gives til en anden.  

Du kan låne yogaudstyr i lokalet. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget.

Adressen er N. J. Fjords Gade 2A, lokale 2.11. 

Yogastund på Fløjstrup Strand, Ajstrup Strand og ved Skødshoved Badehotel

I sommerhalvåret tilbyder jeg yoga på stranden. Det er en helt særlig oplevelse at lave yoga i naturen og med udsigt over havet.

Yogaklaserne er typisk i weekenden kl. 9. Jeg slår dem løbende op på min facebookside "Yogastund", som jeg kan overskue vejrudsigten. 

 

Det er Hatha Flow tilpasset stranden og med en lidt kortere afspænding. Medbring yogamåtte, vattæppe, en havehynde eller hvad du har. Gerne et tæppe eller håndklæde og løstsiddende tøj - gerne lag på lag, så du kan tilpasse undervejs.

Tilmelding sker ved at betale 75 kr. på mobnilepay 29 20 90 04. Ved afbud kan pladsen gives til en anden. Tilbagebetaling sker dog i tilfælde af aflysning på grund af vejret. 

 

Følg med på min facebookside "Yogastund". Her slår jeg de udendørs yogaklasser op som begivenheder.

IMG_6268.jpg
DSC_0744.jpg
DSC_0526.jpg
IMG_6253.jpg