top of page

Hatha Flow / vinter 2024 (åben for tilmelding)

Fra januar underviser jeg i Hatha Flow på smukke gamle Fjordsgade Skole i det skønneste yogalokale. Klassen er halvanden time, så der er tid til fordybelse.

 

Hatha Flow er for dig, der gerne vil have et moderat tempo i undervisningen, og som ønsker en meditativ undervisningsform, hvor der er opmærksomhed på at stilne sindet og finde dybere ind i dig selv. Vi laver små flows og leger med bevægelserne. Med øvelserne kommer vi kroppen igennem, og der er fokus på både styrke, stabilitet og smidighed. Jeg vil gerne skabe et godt fundament for din yogapraksis. Derfor er teori og alignment en naturlig del af min undervisning. Vi arbejder med at træne nærværet og slutter klassen af med en dejlig afspænding. 

Undervisningen foregår onsdage kl. 19.30 - 21.00. 

 

Det er 10 gange til kr. 1200,-. 

 

Datoerne er 10/1, 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 14/2, 21/2, 6/3, 13/3 og 20/3.

Tilmelding sker på nedenstående knap og ved betaling på konto 0400 4025021709. Tilmelding er bindende. Ved længerevarende fravær kan pladsen efter aftale gives til en anden.  

Du kan låne yogaudstyr i lokalet. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget.

Adressen er N. J. Fjords Gade 2A, lokale 2.11. 

Nytårsyoga den 6. januar 2024 kl. 10 til 12 (åben for tilmelding)

Tag din ven(inde) under armen og kom godt ind i det nye år, samtidig med, at du får sluppet det gamle år på en god måde.

Jeg inviterer til Hatha yoga med tid til nytårsreflektion. Vi starter med en snak om, hvordan vi kan bruge intentioner og sankalpas i vores yogapraksis. Herefter er der egentid til reflektion. Hvad vil du gerne huske 2023 for? Og hvad ønsker du dig af 2024? Jeg faciliterer reflektionen, så hver arbejder med sine intentioner uden at dele dem. Bagefter tager vi hver især intentionerne med i vores yogapraksis og arbejder dem ind i kroppen på en kærlig måde. Yogaklassen varer halvanden time. Til sidst ønsker vi hinanden et godt nytår.

Undervisningen foregår på smukke gamle Fjordsgade Skole i hjertet af Frederiksbjerg. Der er yogaudstyr i lokalet. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget. Der er gratis 2 timer parkering i skolegården. Vi får det til at passe med undervisningen.

Pris for workshoppen er 195 kr. 

 

Adressen er N. J. Fjords Gade 2A, lokale 2.11. 

 

Efter yogaklassen er der mulighed for hygge i flok - eller sammen med dem, du er afsted med - på hyggelige Café Gaya, der serverer skønne vegetariske retter.

Tilmelding sker på nedenstående knap, og din plads er reserveret ved betaling på konto 0400 4025021709. Skulle du blive forhindret, kan pladsen efter aftale gives til en anden.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg glæder mig til en hyggelig lørdag formiddag i yogaens tegn. 

Yogastund på Skødshoved Strand og på taget af Moesgård Museum

I sommerhalvåret tilbyder jeg udendørs yoga på Skødshoved Strand og på taget af MOMU. Det er en helt særlig oplevelse at lave yoga i naturen og med udsigt over havet.

Yogaklaserne på Skødshoved Strand er typisk søndage kl. 9-10 lige til venstre for havnemolen ved Skødshoved Badehotel. Om mandagen holder jeg til på taget af MOMU. Jeg slår yogaklasserne løbende op på min facebookside "Yogastund", som jeg kan overskue vejrudsigten. 

 

Det er Hatha Flow tilpasset forholdene udenfor og med en lidt kortere afspænding. Medbring yogamåtte, vattæppe, en havehynde eller hvad du har. Gerne et tæppe eller håndklæde og løstsiddende tøj - gerne lag på lag, så du kan tilpasse undervejs.

Tilmelding sker ved at betale 75 kr. på mobnilepay 29 20 90 04. Ved afbud kan pladsen gives til en anden. Tilbagebetaling sker dog i tilfælde af aflysning på grund af vejret. 

 

Følg med på min facebookside "Yogastund". Her slår jeg de udendørs yogaklasser op som begivenheder.

IMG_6268.jpg
DSC_0744.jpg
DSC_0526.jpg
IMG_6253.jpg
bottom of page