Online yoga - Hatha Flow - onsdage kl. 19.30-21.00

I øjeblikket afholdes alle mine yogaklasser online. Det foregår på Teams, og derfor hjemme hos dig et hyggeligt sted. Der er således ingen transporttid :-) På Teams har vi mulighed for at se hinanden og hilse i starten og afslutningen af klassen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvis der er behov for det. 

Det kræver ikke forkundskaber til Teams fra din side. Du kan være med fra en computer, tablet eller mobil. Jeg sender en kort vejledning sammen med linket til yogaklassen. Har du brug for det, prøver vi det af inden, så vi er sikre på, at det fungerer hos dig, og du trygt kan koncentrere dig om yogaen.

Jeg har fået mange dejlige tilbagemeldinger på onlineklasserne:

"Af hjertet tusinde mange gange tak for den dejligste yogaoplevelse, Rikke. Du er vel nok en dejlig underviser og sammensætningen og flowet var lige efter min smag. Jeg kommer gerne igen.... Nemt og dejligt hjemme i egen stue - og skønt at kunne flyve under dynen bagefter." 

"Tak for nogle gode online yogastunder. Det er fedt. at det er muligt, at vi kan mødes online, og når det fungerer godt hjemme på stuegulvet er det også fordi, at du laver nogle gode programmer. Tak for det." 

"Hvor var det bare en skøn oplevelse - både rørende og opfriskende (jeg nåede lige at blunde lidt til sidst). Jeg føler mig (næsten) som et nyt menneske nu <3. Det er bestemt ikke sidste gang, du ser mig til dit yogahold"

Onsdag den 7. april starter jeg et nyt online hold. Forårsyoga er fire gange i april, mens vi venter på varmere vejr og mulighed for strandyoga gennem sommeren. Prisen er 400 kr. for 4 gange. Har du lyst til en prøvetime en enkelt gang, er det muligt for 100 kr. 

Yogastund på Fløjstrup Strand

Efter påske, når vejret er blevet lidt varmere, starter vi igen op med yoga på stranden. Vi starter som sidste år på Fløjstrup Strand, hvor der er mere læ og typisk varmere end på Ajstrup Strand. Det er Hatha Flow tilpasset stranden og med en lidt kortere afspænding. Medbring yogamåtte og tæppe og masser af tøj - lag på lag. Måske også hue og vanter til at starte med :-)

Det bliver søndage kl. 10-11, når solen har fået fat. Prisen er kr. 75,- pr. gang.

 

Følg med på min facebookside "Yogastund". Her slår jeg de udendørs yogaklasser op som begivenheder.

Hatha Flow - Fjordsgade Forenings- og Fritidshus (starter igen til september)

I september 2021 starter et nyt hold med yoga indendørs. Det foregår på smukke gamle Fjordsgade Skole i det skønneste yogalokale. Her underviser jeg i Hatha Flow. Klassen er halvanden time, så der er tid til fordybelse. 

Undervisningen foregår onsdage kl. 19.30 - 21.00. 

 

Det er 10 gange til kr. 1000,-.

 

Datoerne er 8/9, 15/9,  22/9, 29/9,6/10, 13710 - pause uge 42 - 27/10, 3/11, 10/11 og 17/11. 

Undervisningen foregår i lokale 2.11 på Fjordsgade Forenings- og Fritidshus på N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C.

Tilmelding gennem nedenstående link. Plads på holdet bekræftes og gælder, når der er betalt på konto 0400 4025021709. Tilmelding er bindende. Ved længerevarende fravær kan pladsen - efter aftale - gives til en anden.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig inden. Jeg glæder mig til at se dig!

IMG_6268.jpg
IMG_6253.jpg