top of page

Yogastund på Rosenholm Slot den 27. til 29. august 2021

Forkælelse, historie, nærvær og yoga er nøgleordene, når Yogastund i samarbejde med Rosenholm Slot inviterer indenfor til et luksuriøst slotsophold blot 25 minutter fra Aarhus. Det eventyrlige gamle slot danner den smukkeste ramme om vores ophold. Rosenholm Slot regnes blandt de prægtigste og mest maleriske danske herregårde.

 

I tre dage har vi fokus på fordybelse og egenomsorg. Sammen laver vi yoga i den storslåede Riddersal. Hører oplæg i den smukke Rokokostue omgivet af gobeliner. Mødes til udendørs yoga i den smukke slotshave. Og tager på guidet rundvisning på slottet. Der bliver også tid til at se Prins Valentins fangekælder fra Jul på Slottet.

 

Overnatning og hyggeligt samvær foregår på Enkesædet, som ligger i slotsparken. Her er hyggelige delte dobbeltværelser; hvert med eget bad. Der er to værelser med twin beds og tre med dobbeltsenge. Eneværelse er muligt mod merpris. Vi har vores egen slotskok, som tilbereder lækker mad baseret på gode råvarer. 

 

Weekenden byder på 10 timers yogaundervisning. Det bliver en blanding af Hatha flow, blid yoga, meditation og åndedrætsøvelser. Og så bliver der også plads til et par oplæg om yoga og yogafilosofi. Det bliver en lille gruppe med 10 deltagere.

 

Prisen for opholdet inkl. fuld forplejning og yoga er kr. 4.880,-. Tilmelding sker på linket nedenfor. Din tilmelding er gældende, når beløbet er indbetalt til Rosenholm Slot (cvr 21165190) på konto 7110 0001072180 senest 1. august 2021. Skriv venligst "yogastund" som reference på betalingen. Tilmeldingen er bindende - bliver du forhindret, kan pladsen overdrages til en anden. Ved eventuel aflysning fra arrangørens side tilbagebetales det fulde beløb.

IMG_0212.jpg
slot1.jpg
IMG_0205.jpg

Vi glæder os til at byde dig velkommen i herskabelige omgivelser og til at give dig en helt unik oplevelse! Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

 

Rosenholm Slot v. Claus Tranberg, 27134529 og ct@rosenholm.dk

 

Yogastund v. Rikke Nordentoft, 29209004 og info.yogastund@gmail.com

Læs mere om slotsopholdet, praktiske oplysninger og programmet i vedlagte flyer:

Mærk stemningen af Rosenholm Slot ved at tage med på droneflyvningen over slottet

IMG_0207.jpg
IMG_0227.jpg
IMG_0236.jpg
bottom of page